Aanbouw

Aanbouw, diverse werkzaamheden

U woont in een fijn huis maar wilt graag meer ruimte, verhuizen is geen optie want u bent zeer gehecht aan uw woning. Dan is een aanbouw een goed alternatief. Om wat voor reden dan ook is Boermanbouw uw betrouwbare partner hierin.

Als u meer ruimte wenst in uw woning dan is een aanbouw een perfecte uitkomst. Hierbij is de keuze van het juiste materiaal zeer belangrijk. Wij maken een duidelijk plan van aanpak en bespreken deze met u. Of u extra wensen heeft zoals kunstofkozijnen, vloerverwarming of lichtstraten alles is bespreekbaar.

Aanbouw werkzaamheden bij Boermanbouw

Of u al precies weet wat u wilt of juist een advies wilt van een expert, Boermanbouw helpt u in beide gevallen. Het advies dat wij geven is allesomvattend, denk daarbij aan bijvoorbeeld of u een vergunning nodig heeft of niet.

Boermanbouw heeft jarenlange ervaring in het realiseren van aanbouwprojecten. Wij denken aan alles ook als u er zelf niet aan gedacht heeft. 

AANBOUW PROJECTEN

Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van reeds opgeleverde aanbouwen,

KLANTEN REVIEWS

Honderden klanten zijn u voor geweest, Lees wat ze over ons te vertellen hebben,

Voor een aanbouw aan onze woning hebben wij een fijne samenwerking gehad met Dhr. Boerman. Zijn eravring en vakkundigheid is te zien aan de aanbouw die hij heeft opgeleverd. Een fijne man om in te huren en het geld zeker waard. Wij raden hem zeker aan iedereen aan !! nogmaals dank voor je inzet.

 

Familie de Groot

 

Wij wisten zelf niet helemaal wat we wilden met onze badkamer. gelukkig heeft Boermanbouw ons daarin geadviseerd en we zijn nog goedkoper uitgekomen dan het budget dat wij hadden. Oprecht en een echte vakman.

TIMO

 

Onze tuin is groot maar miste toch een plek waar we als gezin konden ontspannen en samenkomen. Wij hebben Boermanbouw ingeschakeld. Hij heeft voor ons een prachtige tuinoverkapping gebouwd. Niet alleen het resultaat is vakkundig maar ook de gehele samenwerking. Goed gedaan en bedankt !!

Groeten fam. van Klaassen

Heb je nog vragen?
Neem vandaag nog contact op!

OVER ONS

Boermanbouw
Aanbouw, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatie’s e.d.

Als partner in al uw bouwwerkzaamheden willen wij u graag uitleggen waarom u voor ons moet kiezen. Het beste bewijs dat wij u kunnen leveren is het werk dat wij reeds hebben opgeleverd. 

NEEM CONTACT OP

Boermanbouw
Steenuil 17
7731 KA Ommen

06-51617274

info@boermanbouw.nl