06-51617274 info@boermanbouw.nl
Aanbouw
Duidelijk plan van a tot z

Boermanbouw heeft jarenlange ervaring in het realiseren van aanbouwprojecten

MEER WETENBEKIJK PROJECTEN

Heeft u een vraag?

Bel direct naar:  06-51617274

Aanbouw

U woont in een heerlijk huis, maar wilt graag meer ruimte. Verhuizen is soms geen optie. Een aanbouw kan een goed alternatief zijn als u meer ruimte wenst in uw woning. Het uitbreiden van uw huis hoeft niet duur te zijn. Wanneer dit bijvoorbeeld in de vorm van een serre wordt gedaan kan dit snel en relatief goedkoop gedaan worden. Enkele voordelen van een aanbouw kunnen zijn een grotere woonkamer of keuken, openslaande deuren naar de tuin, meer licht in uw woning en uiteraard het belangrijkste: verhuizen is niet nodig. U kunt in uw fijne woning blijven en genieten van een aanbouw.

De keuze van het juiste materiaal is zeer belangrijk. Een uitbouw moet exact hetzelfde uiterlijk hebben als de rest van de woning. Het moet er namelijk uit komen te zien alsof de aanbouw tegelijk met de rest van de woning is gebouwd.

Aanbouw werkzaamheden bij Boermanbouw

Wij maken een duidelijk plan van a tot z en bespreken deze uiteraard met u als klant. Misschien heeft u wel extra wensen zoals vloerverwarming of lichtstraten. Het is allemaal mogelijk.

Wij regelen het hele proces. Wij kijken of er een vergunning nodig is. Wij doen de vergunning aanvragen. Verder kopen wij het materiaal en zorgen dat alles klaar is voor de aanbouw. Zodra u akkoord bent met de offerte kunnen wij beginnen aan de aanbouw. 

Boermanbouw heeft jarenlange ervaring in het realiseren van aanbouwprojecten. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor een aanbouw. In welke vorm u deze ook wilt. U wens staat centraal. 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op. U kunt mailen naar naar info@boermanbouw.nl of bellen op 06-51617274

 

AANBOUW PROJECTEN

Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van reeds opgeleverde aanbouwen,

Heb je nog vragen?
Neem vandaag nog contact op!

KLANTEN REVIEWS

Honderden klanten zijn u voor geweest, Lees wat ze over ons te vertellen hebben,

Voor een aanbouw aan onze woning hebben wij een fijne samenwerking gehad met Dhr. Boerman. Zijn eravring en vakkundigheid is te zien aan de aanbouw die hij heeft opgeleverd. Een fijne man om in te huren en het geld zeker waard. Wij raden hem zeker aan iedereen aan !! nogmaals dank voor je inzet.

 

Familie de Groot

 

Wij wisten zelf niet helemaal wat we wilden met onze badkamer. gelukkig heeft Boermanbouw ons daarin geadviseerd en we zijn nog goedkoper uitgekomen dan het budget dat wij hadden. Oprecht en een echte vakman.

TIMO

 

Onze tuin is groot maar miste toch een plek waar we als gezin konden ontspannen en samenkomen. Wij hebben Boermanbouw ingeschakeld. Hij heeft voor ons een prachtige tuinoverkapping gebouwd. Niet alleen het resultaat is vakkundig maar ook de gehele samenwerking. Goed gedaan en bedankt !!

Groeten fam. van Klaassen

OVER ONS

Boermanbouw
Aanbouw, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatie’s e.d.

Als partner in al uw bouwwerkzaamheden willen wij u graag uitleggen waarom u voor ons moet kiezen. Het beste bewijs dat wij u kunnen leveren is het werk dat wij reeds hebben opgeleverd. 

NEEM CONTACT OP

Boermanbouw
Steenuil 17
7731 KA Ommen

06-51617274

info@boermanbouw.nl