06-51617274 info@boermanbouw.nl
Badkamers
BADKAMER RENOVATIES

Een adviseur van Boermanbouw komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken

MEER WETENBEKIJK PROJECTEN

Heeft u een vraag?

Bel direct naar:  06-51617274

BADKAMER RENOVATIE BIJ BOERMANBOUW

 

U wilt uw badkamer renoveren of een hele nieuwe badkamer kopen. Dit is een tijdrovende en kostbare klus. Op dit soort momenten heeft u behoefte aan specialisten die passie hebben voor hun werk en weten waar ze het over hebben.  Dan bent u bij Boermanbouw helemaal aan het juiste adres. U wilt volledig ontzorgt zijn en verwacht na de verbouwing een mooi eindresultaat. Het maakt niet uit of u een kleine of grote badkamer heeft. Wij hebben een badkamer renovatie voor u op maat. 

Om tot een mooi eindresultaat te komen is een goed duidelijk plan nodig.  Zo weet u namelijk waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart verder gaan met u dagelijkse bezigheden. Wij gaan met uw wensen aan de slag. 

WERKZAAMHEDEN BADKAMER RENOVATIES

 

Een badkamer bestaat uit 3 werkzaamheden: elektra, tegelwerk en het sanitair. Wij bieden complete badkamer renovaties aan, maar ook een complete nieuwe badkamer. De keuze is aan u. Bij een renovatie gaat het vooral over het verbeteren van de kwaliteit van de badkamer. Een badkamerrenovatie duurt ongeveer tussen de 5-14 dagen. Dat verschilt natuurlijk per renovatie. 

Uiteraard wilt u natuurlijk graag weten wat een badkamer renoveren nou eigenlijk kost. Het verbouwen van een badkamer is altijd maatwerk en daarom kunnen wij vooraf geen vaste prijs geven. Een adviseur van Boermanbouw komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

WATERDICHTE WANDEN, VLOEREN EN PLAFONDS

Naast de traditionele badkamer tegels biedt Boermanbouw ook andere mogelijkheden.

Gedeeltelijke verbouwing of nieuwbouw – met wandbekledingen van HÜPPE wordt uw badkamer een absoluut designobject. Ontdek de verschillende collecties – minimalistisch industrieel uiterlijk, rustiek houtvormgeving of mediterrane flair – met HÜPPE wandbekledingen voldoen wij aan al uw wensen en eisen.

Wilt u misschien eerst meer weten? Heeft u vragen over de verbouwing of renovatie van uw badkamer? Neem dan contact op. U kunt mailen naar info@boermanbouw.nl of bellen op 06-51617274

BADKAMERS PROJECTEN

Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van reeds opgeleverde badkamers,

Heb je nog vragen?
Neem vandaag nog contact op!

KLANTEN REVIEWS

Honderden klanten zijn u voor geweest, Lees wat ze over ons te vertellen hebben,

Voor een aanbouw aan onze woning hebben wij een fijne samenwerking gehad met Dhr. Boerman. Zijn eravring en vakkundigheid is te zien aan de aanbouw die hij heeft opgeleverd. Een fijne man om in te huren en het geld zeker waard. Wij raden hem zeker aan iedereen aan !! nogmaals dank voor je inzet.

 

Familie de Groot

 

Wij wisten zelf niet helemaal wat we wilden met onze badkamer. gelukkig heeft Boermanbouw ons daarin geadviseerd en we zijn nog goedkoper uitgekomen dan het budget dat wij hadden. Oprecht en een echte vakman.

TIMO

 

Onze tuin is groot maar miste toch een plek waar we als gezin konden ontspannen en samenkomen. Wij hebben Boermanbouw ingeschakeld. Hij heeft voor ons een prachtige tuinoverkapping gebouwd. Niet alleen het resultaat is vakkundig maar ook de gehele samenwerking. Goed gedaan en bedankt !!

Groeten fam. van Klaassen

OVER ONS

Boermanbouw
Aanbouw, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatie’s e.d.

Als partner in al uw bouwwerkzaamheden willen wij u graag uitleggen waarom u voor ons moet kiezen. Het beste bewijs dat wij u kunnen leveren is het werk dat wij reeds hebben opgeleverd. 

NEEM CONTACT OP

Boermanbouw
Steenuil 17
7731 KA Ommen

06-51617274

info@boermanbouw.nl