Badkamers

BADKAMER RENOVATIE BIJ BOERMANBOUW

 

U wilt uw badkamer renoveren of een hele nieuwe badkamer kopen. Dit is een tijdrovende en kostbare klus. Op dit soort momenten heeft u behoefte aan specialisten die passie hebben voor hun werk. U wilt volledig ontzorgt zijn en verwacht na de verbouwing een mooi eindresultaat.

Om tot een mooi eindresultaat te komen is een helder plan nodig.  Zo weet u namelijk waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart verder gaan met u dagelijkse bezigheden. Boermanbouw heeft uw wensen hoog in het vaandel. De gemaakte afspraken worden nagekomen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw gloednieuwe badkamer.

Boermanbouw biedt u verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van waterdichte wanden, nieuwe vloeren en plafonds in uw badkamer.

WATERDICHTE WANDEN, VLOEREN EN PLAFONDS

Naast de traditionele badkamer tegels biedt Boermanbouw ook andere mogelijkheden.

Gedeeltelijke verbouwing of nieuwbouw – met wandbekledingen van HÜPPE wordt uw badkamer een absoluut designobject. Ontdek de verschillende collecties – minimalistisch industrieel uiterlijk, rustiek houtvormgeving of mediterrane flair – met HÜPPE wandbekledingen voldoen wij aan al uw wensen en eisen.

BADKAMERS PROJECTEN

Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van reeds opgeleverde badkamers,

KLANTEN REVIEWS

Honderden klanten zijn u voor geweest, Lees wat ze over ons te vertellen hebben,

Voor een aanbouw aan onze woning hebben wij een fijne samenwerking gehad met Dhr. Boerman. Zijn eravring en vakkundigheid is te zien aan de aanbouw die hij heeft opgeleverd. Een fijne man om in te huren en het geld zeker waard. Wij raden hem zeker aan iedereen aan !! nogmaals dank voor je inzet.

 

Familie de Groot

 

Wij wisten zelf niet helemaal wat we wilden met onze badkamer. gelukkig heeft Boermanbouw ons daarin geadviseerd en we zijn nog goedkoper uitgekomen dan het budget dat wij hadden. Oprecht en een echte vakman.

TIMO

 

Onze tuin is groot maar miste toch een plek waar we als gezin konden ontspannen en samenkomen. Wij hebben Boermanbouw ingeschakeld. Hij heeft voor ons een prachtige tuinoverkapping gebouwd. Niet alleen het resultaat is vakkundig maar ook de gehele samenwerking. Goed gedaan en bedankt !!

Groeten fam. van Klaassen

Heb je nog vragen?
Neem vandaag nog contact op!

OVER ONS

Boermanbouw
Aanbouw, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatie’s e.d.

Als partner in al uw bouwwerkzaamheden willen wij u graag uitleggen waarom u voor ons moet kiezen. Het beste bewijs dat wij u kunnen leveren is het werk dat wij reeds hebben opgeleverd. 

NEEM CONTACT OP

Boermanbouw
Steenuil 17
7731 KA Ommen

06-51617274

info@boermanbouw.nl