06-51617274 info@boermanbouw.nl
Isoleren
ISOLEREN BESPAART VEEL KOSTEN

Boermanbouw adviseert u hierbij als u nog niet precies weet hoe u uw woning het beste kunt isoleren

MEER WETENBEKIJK PROJECTEN

Heeft u een vraag?

Bel direct naar:  06-51617274

Isoleren wanden bij Boermanbouw

In de tijd dat klimaat en duurzaamheid een belangrijke rol spelen is het isoleren van uw woning niet meer weg te denken. De energie die u verbruikt om uw woning te verwarmen in de winter verlaat uw woning via de muren daken en vloer. Of u uw hele woning wilt laten isoleren of een onderdeel, Boermanbouw is hier de geschikte partner voor. 

Welke isolatie geschikt is voor uw woning hangt af van een aantal factoren. Boermanbouw adviseert u hierbij als u nog niet precies weet hoe u uw woning het beste kunt isoleren. Mocht u precies weten hoe u uw woning geïsoleerd wilt hebben dan komen wij dat graag realiseren.

Boermanbouw helpt u bij het isoleren van uw woning

Het is belangrijk om uw woning te laten isoleren. Een huis verliest namelijk veel warmte via het dak, de muren, de ramen en de vloer. Het isoleren van uw woning bespaart u een hoop geld op de energierekening en isolatie zorgt uiteraard ook voor een warm huis. Andere voordelen van isolatie zijn dat u minder vocht in huis heeft en uw (koop)woning stijgt in koopwaarde.

Wij kunnen u helpen bij het isoleren van uw woning, maar als u een beetje handig bent kunt dit ook zelf doen. Of het nou gaat om vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, wij staan voor u klaar.

Wij helpen u graag bij de keuze van een isolatie systeem, dat het beste bij de situatie van uw woning past.

Subsidie of lening voor isoleren

Er zijn tegenwoordig subsidies en leningen beschikbaar om u te helpen met de kosten. U komt in aanmerking voor deze subsidie als de woning uw eigendom en hoofdverblijf is. Er is een landelijke subsidie voor isolatie van dak, gevel, vloer en ramen en voor zonneboilers en warmtepompen. Verder is het zo dat als je 2 of meer isolatiemaatregelen neemt je ongeveer 30 procent van de kosten kunt terugkrijgen.

U kunt deze subsidie of subsidies zelf aanvragen, maar ook dit kunnen wij uiteraard voor u doen als u dat liever heeft.

Isoleren bespaart veel kosten

Bijdragen aan het klimaat is niet het enige voordeel van een complete isolatie van uw woning. Doordat warmte niet meer zo snel uw woning verlaat hoeft u minder energie te verbuiken om in een warme en aangename woning te zitten.

Bespaar geld en investeer in het isoleren van uw woning.

Isoleren projecten

Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van reeds opgeleverde isolatie projecten,

Heb je nog vragen?
Neem vandaag nog contact op!

KLANTEN REVIEWS

Honderden klanten zijn u voor geweest, Lees wat ze over ons te vertellen hebben,

Voor een aanbouw aan onze woning hebben wij een fijne samenwerking gehad met Dhr. Boerman. Zijn eravring en vakkundigheid is te zien aan de aanbouw die hij heeft opgeleverd. Een fijne man om in te huren en het geld zeker waard. Wij raden hem zeker aan iedereen aan !! nogmaals dank voor je inzet.

 

Familie de Groot

 

Wij wisten zelf niet helemaal wat we wilden met onze badkamer. gelukkig heeft Boermanbouw ons daarin geadviseerd en we zijn nog goedkoper uitgekomen dan het budget dat wij hadden. Oprecht en een echte vakman.

TIMO

 

Onze tuin is groot maar miste toch een plek waar we als gezin konden ontspannen en samenkomen. Wij hebben Boermanbouw ingeschakeld. Hij heeft voor ons een prachtige tuinoverkapping gebouwd. Niet alleen het resultaat is vakkundig maar ook de gehele samenwerking. Goed gedaan en bedankt !!

Groeten fam. van Klaassen

OVER ONS

Boermanbouw
Aanbouw, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatie’s e.d.

Als partner in al uw bouwwerkzaamheden willen wij u graag uitleggen waarom u voor ons moet kiezen. Het beste bewijs dat wij u kunnen leveren is het werk dat wij reeds hebben opgeleverd. 

NEEM CONTACT OP

Boermanbouw
Steenuil 17
7731 KA Ommen

06-51617274

info@boermanbouw.nl