06-51617274 info@boermanbouw.nl

Nieuwbouw

Traditionele nieuwbouw

Wilt u graag meer weten? Neem dan contact op

MEER WETENBEKIJK PROJECTEN

Heeft u een vraag?

Bel direct naar:  06-51617274

Nieuwbouw

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in traditionele nieuwbouw van woningen.  Droomt u bijvoorbeeld van een woning met een klassieke stijl? Wij voeren het bouw proces van a tot z voor uit. Wij maken een bouwkundige tekening, wij zorgen voor al het materiaal en wij zorgen ervoor dat de uw nieuwbouw uiteindelijk wordt gebouwd. Het hele bouw proces kunt u dus aan Boermanbouw overlaten.

Wij vinden het erg belangrijk dat uw nieuwe (traditionele) woning helemaal aan uw eisen en wensen voldoet. Daarom garanderen wij u kwaliteit en luisteren wij goed naar u als klant. Uw wens staat centraal.

Boermanbouw beschikt over ambachtelijke vakmanschap dat voor de bouw van uw traditionele nieuwbouwwoning nodig is. Wij zorgen ervoor dat uw woning aan uw eisen voldoet.

Twee belangrijke kenmerken van traditionele nieuwbouw zijn de toepassing van ambachtelijke uitvoeringstechnieken (traditioneel vakwerk van timmerlieden en metselaars) en het gebruik van traditionele bouwmaterialen zoals cement, baksteen en hout. 

Bij een traditionele bouw heeft uw woning de volgende voordelen: de woning heeft een lange levensduur, een hoge stabiliteit, een grote vrijheid van ontwerp en architectuur, een evenwichtig binnenklimaat en tot slot een goede akoestische isolatie.

Door deze voordelen is het logisch dat de traditionele bouwwijze in Nederland nog vaak wordt toegepast.

Wilt u graag meer weten? Neem dan contact op. U kunt mailen naar info@boermanbouw.nl of bellen op 06-51617274