Nieuwbouw

Nieuwbouw

Valt het u ook op, dat er steeds meer nieuwe constructies in uw omgeving worden gebouwd? Huizen, straten of zelfs hele wijken, worden nieuw gebouwd. Nieuwbouw heeft vele voordelen. Een nieuwbouw huis is al snel 30% zuiniger dan een huis dat 30 jaar geleden gebouwd is. U kunt zelf de indeling en de afbouw van uw nieuwbouw huis bepalen. En zeker in de eerste jaren zijn er weinig onderhoudskosten, omdat alles nieuw is. Bij een verouderd huis, zijn er altijd wel dingen die toe zijn aan onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan de isolatie en verouderde installaties in uw woning. Bij nieuwbouw staat u voor de uitdaging om een nog niet bestaand iets, realistisch in beeld te brengen én te realiseren. Boermanbouw helpt u graag bij deze realisatie.

Nieuwbouw van Boermanbouw

Wilt u een nieuwbouw woning ? Boermanbouw helpt u graag. Met jaren ervaring op het gebied van renovatie en vernieuwing zijn wij een zeer geschikte partner. Wij kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden. Wij adviseren u hierin graag! .

Vlonders en overkappingen projecten

Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van reeds opgeleverde vlonders en overkappingen,

KLANTEN REVIEWS

Honderden klanten zijn u voor geweest, Lees wat ze over ons te vertellen hebben,

Voor een aanbouw aan onze woning hebben wij een fijne samenwerking gehad met Dhr. Boerman. Zijn eravring en vakkundigheid is te zien aan de aanbouw die hij heeft opgeleverd. Een fijne man om in te huren en het geld zeker waard. Wij raden hem zeker aan iedereen aan !! nogmaals dank voor je inzet.

 

Familie de Groot

 

Wij wisten zelf niet helemaal wat we wilden met onze badkamer. gelukkig heeft Boermanbouw ons daarin geadviseerd en we zijn nog goedkoper uitgekomen dan het budget dat wij hadden. Oprecht en een echte vakman.

TIMO

 

Onze tuin is groot maar miste toch een plek waar we als gezin konden ontspannen en samenkomen. Wij hebben Boermanbouw ingeschakeld. Hij heeft voor ons een prachtige tuinoverkapping gebouwd. Niet alleen het resultaat is vakkundig maar ook de gehele samenwerking. Goed gedaan en bedankt !!

Groeten fam. van Klaassen

Heb je nog vragen?
Neem vandaag nog contact op!

OVER ONS

Boermanbouw
Aanbouw, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatie’s e.d.

Als partner in al uw bouwwerkzaamheden willen wij u graag uitleggen waarom u voor ons moet kiezen. Het beste bewijs dat wij u kunnen leveren is het werk dat wij reeds hebben opgeleverd. 

NEEM CONTACT OP

Boermanbouw
Steenuil 17
7731 KA Ommen

06-51617274

info@boermanbouw.nl