06-51617274 info@boermanbouw.nl
Veranda’s en overkappingen
Wij kunnen u helpen en adviseren

De jarenlange ervaring die wij hebben vertaalt zich in vakmanschap.

MEER WETENBEKIJK PROJECTEN

Heeft u een vraag?

Bel direct naar:  06-51617274

Veranda’s en overkappingen

Een veranda is eigenlijk gewoon een ander woord voor een terrasoverkapping. Een veranda is verbonden aan de woning en eigenlijk een soort uitbreiding van de woning

Wilt u kunnen genieten van de zonsondergang in de avond? Met een veranda oftewel overkapping kunt u zelfs in de herfst en wintermaanden ontspanning in uw tuin. Een aanbouw zorgt tot ook voor een warme sfeer aan uw huis.

Boermanbouw heeft een ruim aanbod aan veranda’s en overkappingen. Binnen ons ruime aanbod vindt u altijd iets dat volledig bij u past.

Veranda’s en overkappingen bij Boermanbouw

Wij hebben veranda’s in verschillende stijlen en maten. Wij hebben zowel houten overkappingen, als van aluminium als glazen overkappingen. 

U kunt kiezen voor een veranda bevestigd aan uw huis, maar ook aan een vrijstaande veranda. De keuze is aan u. Wij kunnen u helpen en adviseren. De jarenlange ervaring die wij hebben vertaalt zich in vakmanschap. 

Denkt u erover om een veranda te kopen om het hele jaar van uw tuin te genieten? Dan kunnen wij u verder helpen. Wij hebben diverse veranda’s om uw huis en tuin te verrijken. Of het nu volop zomer is of dat het winter, met een verkapping zit u altijd goed. 

Heeft u toch nog wat vragen en wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op. U kunt mailen naar info@boermanbouw.nl of bellen op 06-51617274

Vlonders en overkappingen projecten

Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van reeds opgeleverde vlonders en overkappingen,

Heb je nog vragen?
Neem vandaag nog contact op!

KLANTEN REVIEWS

Honderden klanten zijn u voor geweest, Lees wat ze over ons te vertellen hebben,

Voor een aanbouw aan onze woning hebben wij een fijne samenwerking gehad met Dhr. Boerman. Zijn eravring en vakkundigheid is te zien aan de aanbouw die hij heeft opgeleverd. Een fijne man om in te huren en het geld zeker waard. Wij raden hem zeker aan iedereen aan !! nogmaals dank voor je inzet.

 

Familie de Groot

 

Wij wisten zelf niet helemaal wat we wilden met onze badkamer. gelukkig heeft Boermanbouw ons daarin geadviseerd en we zijn nog goedkoper uitgekomen dan het budget dat wij hadden. Oprecht en een echte vakman.

TIMO

 

Onze tuin is groot maar miste toch een plek waar we als gezin konden ontspannen en samenkomen. Wij hebben Boermanbouw ingeschakeld. Hij heeft voor ons een prachtige tuinoverkapping gebouwd. Niet alleen het resultaat is vakkundig maar ook de gehele samenwerking. Goed gedaan en bedankt !!

Groeten fam. van Klaassen

OVER ONS

Boermanbouw
Aanbouw, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatie’s e.d.

Als partner in al uw bouwwerkzaamheden willen wij u graag uitleggen waarom u voor ons moet kiezen. Het beste bewijs dat wij u kunnen leveren is het werk dat wij reeds hebben opgeleverd. 

NEEM CONTACT OP

Boermanbouw
Steenuil 17
7731 KA Ommen

06-51617274

info@boermanbouw.nl