Vlonders en overkappingen

Vlonders en overkappingen laten bouwen

Met een klimaat zoals dat in Nederland heeft u maar een beperkt aantal maanden om van uw tuin te genieten. Met de wind en regen in de overige maanden is het geen optie om te ontspannen in uw tuin. Een overkapping laten bouwen is hiervoor de uitkomst. Boermanbouw biedt u alle mogelijkheden om zelfs in de herfst maanden te ontspannen in uw tuin.

Als u precies weet wat u wilt kunt u Boermanbouw inschakelen. Mocht u nog zoekende zijn dan kunnen wij u adviseren hierin. De jarenlange ervaring die wij hebben vertalen zich in vakmanschap. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en behoeften.

Vlonders en overkappingen bij Boermanbouw

Als u aan het water woont of een vijver heeft in uw tuin dan wilt u natuurlijk in de zomer heerlijk relaxen bij het water. Voor het leveren en plaatsen van vlonders kunt u Boermanbouw in de arm nemen.

Vlonders en overkappingen projecten

Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van reeds opgeleverde vlonders en overkappingen,

KLANTEN REVIEWS

Honderden klanten zijn u voor geweest, Lees wat ze over ons te vertellen hebben,

Voor een aanbouw aan onze woning hebben wij een fijne samenwerking gehad met Dhr. Boerman. Zijn eravring en vakkundigheid is te zien aan de aanbouw die hij heeft opgeleverd. Een fijne man om in te huren en het geld zeker waard. Wij raden hem zeker aan iedereen aan !! nogmaals dank voor je inzet.

 

Familie de Groot

 

Wij wisten zelf niet helemaal wat we wilden met onze badkamer. gelukkig heeft Boermanbouw ons daarin geadviseerd en we zijn nog goedkoper uitgekomen dan het budget dat wij hadden. Oprecht en een echte vakman.

TIMO

 

Onze tuin is groot maar miste toch een plek waar we als gezin konden ontspannen en samenkomen. Wij hebben Boermanbouw ingeschakeld. Hij heeft voor ons een prachtige tuinoverkapping gebouwd. Niet alleen het resultaat is vakkundig maar ook de gehele samenwerking. Goed gedaan en bedankt !!

Groeten fam. van Klaassen

Heb je nog vragen?
Neem vandaag nog contact op!

OVER ONS

Boermanbouw
Aanbouw, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatie’s e.d.

Als partner in al uw bouwwerkzaamheden willen wij u graag uitleggen waarom u voor ons moet kiezen. Het beste bewijs dat wij u kunnen leveren is het werk dat wij reeds hebben opgeleverd. 

NEEM CONTACT OP

Boermanbouw
Steenuil 17
7731 KA Ommen

06-51617274

info@boermanbouw.nl